Over lekker bezig Katwijk

Als gezondheidsbeweging is het onze missie om de overgang naar een gezondere levensstijl en leefomgeving te versnellen. We doen dit door inspirerende initiatieven en succesverhalen te belichten, en samenwerkingen tussen verschillende organisaties en initiatieven te ondersteunen. Daarnaast helpen we inwoners die al een initiatief hebben op het gebied van gezondheid om andere inwoners te bereiken en een grotere impact te creëren.

Campagne video

Wij geloven dat iedereen, ongeacht leeftijd of achtergrond, actief bezig kan zijn met een gezonde leefstijl op zijn eigen tempo en niveau. Zo kan iedere Katwijker ‘Lekker Bezig’ zijn. Of je nu traint voor een marathon, de fiets pakt naar het werk, je inzet voor de buurt of een maand geen alcohol drinkt. Bekijk de video en zie hoe Simone, Chris, Lisah, Peter en Andre al lekker bezig zijn.

Doe mee!

Niet alleen als inwoner, maar ook als organisatie, vereniging, ondernemer of school kun je lekker bezig zijn. Samen kunnen we de gezonde keuze zo gemakkelijk mogelijk maken. Denk aan het aanbieden van gezonde opties in de kantine, of door je aan te sluiten bij de rookvrije generatie. Laten we mekaar inspireren en motiveren om een gezonde leefstijl gewoon te maken. 

Ben je een enthousiaste inwoner met een geweldig idee hoe je Katwijk gezonder kunt maken, kun je hulp gebruiken bij de organisatie of werving van een evenement wat zich richt op gezondheid, of wil jij je als partner aansluiten bij Lekker bezig Katwijk? Neem dan vooral contact met ons op. Het maakt niet uit wie je bent, als je wilt bijdragen aan een gezondere gemeenschap, dan horen we graag van je! Lekker bezig Katwijk is een beweging vóór en dóór inwoners van Katwijk.